Yılın Pantone Rengi, Neffos Stilini Destekliyor

02.02.2018

Renk konusunda otorite olan Pantone®, 2018’in rengini TP-Link Neffos’un da rengi olan ‘ultra mor’ olarak açıkladı. Bu karar Neffos’un öncü düşünce ve tutumunu pekiştiriyor.

Renk standardizasyonu konusunda dünyadaki otorite olan Pantone®, 2018 yılının renginin ‘ultra mor’ olduğunu ilan etti. Ultra mor, TP-Link’in akıllı telefon markası Neffos’un da rengi. Bu da gösteriyor ki Neffos, moda konusunda öncü bir tutuma sahip.

2000 yılından bu yana Pantone her yıl bir rengi yılın rengi olarak belirliyor. 2018’in rengi olan ultra mor, Neffos’un yanı sıra Moschino, Marc Jacobs gibi şirketleri ve müzik alanında ise Prince’ı akla getiriyor. Pantone Renk Enstitüsü yöneticileri, Pantone 18-3838 değerlerine sahip olan ultra mor renginin, orijinallik, yaratıcılık ve geleceğe işaret eden vizyon sahibi düşünceyi temsil ettiğini açıklıyorlar.

Ultra mor’u tanımlayan bu ifadeler, Neffos’un kullanıcılara basit ve gerçekten akıllı mobil cihazlar sunma misyonu ile mükemmel bir şekilde örtüşüyor. “Şık ve güvenilir” sloganıyla sezgisel ve çekici telefonlar sunan Neffos, güçlü ve hızlı X1 serisi ve yakında satışa sunacağı N1 modeli ile hedeflerini yükseltiyor.

Çift eğimli metalik arka kapağa sahip olan Neffos X1, dinamiklik ile yumuşaklık hissini mükemmel bir şekilde dengeliyor. Ultra ince 2.75 mm kenarlar ile elde, cepte, çantada rahat taşınıyor, kavranıyor. Tasarımda simetriye öncelik veren X1, mikrofon ve harici hoparlörün simetrik yerleşimi ve arkada parmak izi sensörünün yerleşimi bu konumlamaya örnek olarak gösterilebilir.

X1’in başarısının ardından yakında satışa sunulacak olan Neffos N1, modern ve zarif bir görünüme sahip olacak. İnce ve şık görünümü için 100 ayrı işlemden geçen N1, şirketi şimdiden heyecanlandırıyor.

Gelecekte ultra mor renkli bir Neffos akıllı telefon görecek miyiz? Zaman gösterecek!